Place.


Nu är det...


...SOM GÄLLER!


Charice - All By Myself


Jag kan aldrig få nog av Charice pempenco! Hennes röst är helt OTROLIG!
Denna videon är min favorit, den får mig att storböla varje gång jag ser den! Jösses vilken pipa!

Cali-Cali-Cali-CaliforniaI don't wanna waist another minute here.


Hello!
Jag sitter med en ben and jerry och kollar in ett gamalt avsnitt av glee. Halsflussen börjar långsamt tacklas av, tack och lov. Och jag hoppas kunna vara uppe på benen i alla fall till fredag eftermiddag. Låt oss hålla tummarna!
Vi hörs! KYSS!


All time low.Oh herre! Jag har blivit helt beroende av bandet All time low. Det är inte sådan musik jag i vanliga fall brukar lyssna på. Men herregud va bra dem är!
LIKE!


Collage.


Afraid of being forgotten.Beslut med blicken i taket.YO!
Här sitter jag med halsont och absolut inget att göra. Har varit så de senaste dagarna nu. Det gäller bara att stanna posetiv, så blir ja snart frisk!

När jag har legat i sängen och stirrat upp i taket dessa dagar, så har jag i alla fall kommit fram till en grej. Jag skall börja samla på solglasögon. Ett par från varje land jag besöker! Vi får la se hur det går, men det är alltid kul att ha massa brillor, right?


Jar of Hearts.Independent.

Tumblr_ll4gh87lk21qk30jxo1_500_large


Simple.


Zoe Saldana håller det stilrent och klassiskt med en vit tröja, jeans och en axelremsväska i rött från Lanvin från förra säsongen.


DreamHair?...

Nu börjar det dra ihop sig, och är snart dags att klippa sig. Jag blir så himla inspirerad (och en aning avundsjuk...) när jag ser bilder som dessa nedan. JAG VILL HA DERAS HÅR!


What are words.


Hm..?


Denna bilden är ju bara för söt, men även lite hemskt. Att se ett litet barn (3år?) behöva ha på sig allt detta bara för att vara moderätt? Hm ?


Look.

Audrina Patridge
Älskar kavajens vilda men ändå stilrena utruck! Me want big time!


Back from Roma.

Hej!
Anledningen till att jag inte har bloggat på drygt en vecka beror på att jag har varit bortrest. Jag åkte iväg på en underbar, kortis resa till soliga Rom. Dagarna har därför varit fulla av intryck och upplevelser och ingen tid för bloggande har funnits.
Bilder från resan ska jag försöka få upp så snabbt som möjligt, så håll ut!

Väderbekymmer.


God Morgon. Det är nu den 5 Maj 2011. En härlig tid med sol, värme och mycket kul...i vanliga fall. Men i år ne, då ska det vara annorlunda. Vädergudarna har tydligen bestämt sig för att vi skall frysa oss igenom ytterligare en månade elller två. För några dagar sedan snöade, haglade, och regnade det. Jag menar hallå eller ?

Och så sitter man här och kollar igenom alla somriga bilder. Denna ovanför är från Frankrike. Hoppas jag blir välkomnad med samma värme som jag blev där, i Rom som jag anländer i om några dagar!