Marching for life.

I förgår var jag med om en av det häftigaste grejerna jag gjort. Tillsammans med skolan sjöng vi på scandinavium. Med the star chior, måns zelmelöw, triple and touch, the real group osv. Vi var 700 personer i kören. Det var helt klart det roligaste jag har gjort på länge! Här är några filmklipp från kvällen!


Nu smäller det.


Två Antagna & Glada


Nästa år bär det av! USA HÄR KOMMER VI!!
http://lovethestates.blogg.se


Åh, fina.

Steve Madden Shoes
Hade varit underbart att ha ett par stilettos som dessa som man kan lysa upp den mörka hösten med.


Kvällens plan.


New In.


Mamma kom idag hem med två nya Rahlp Lauren tröjer till mig. Gud vad jag älskar vardagspresenter. Man uppskattar dem mycket mer när man inte har förväntat sig det tycker jag. I alla fall, jag provade tröjorna, och de passade bra. Den rosa är dock väldigt stor, men tror jag behåller den så i alla fall. Kan ju ha den under en orkar-inte-fixa-mig-dag möjligtvis? Haha!

ohyes.


Iväg på intervju.

Har lite brottom nu, skall iväg på en intevju snart. Lite smånevös. Wish me luck!


ENKELT - SNYGGT!


Locktång.


Högst upp på listan av inköp ligger absolut locktongen just nu. Puh, I want it so bad! Kan dock vara bra att veta hur man skall få till bra lockar med den också, men det löser sig säkert till slut! Haha! Hoppas i alla fall på att denna kan bli min nu i höst!

flower.


Foto: Jag

Goood morgon i höstmörkret!
Dagen har ett väldigt speckat schema så jag hoppas allt går enligt planerna. Det är plugg, träning och förberedelser inför en intervju som måste tas i tu med.
Hoppas ni får en underbar dag! puss

Söndagsinspo på köksbordet.Beställt.

Serious Sally Marmoth 78 Jacket Black på Bubbleroom.seSerious Sally Marmoth 78 Jacket Black på Bubbleroom.se
Det börjar bli riktigt kallt på morgonen nu. Därför är det dags att hänga in skinnjackan i garderoben och gå och köpa sig en vinterjacka. Igår när jag surfade runt lite, fann jag denna. Inte drömjackan kanske, men så länge den håller borta kylan duger den för mig. Så den fick det bli. Vad tycker ni?

New In.


Hej hopp!
Som jag sa tidigare idag stod en shoppingrunda på schemat. Den blev av, men blev dock väldigt kort. Jag fick i alla fall med mig dessa två fynden hem. Älskar dem båda och de var till ett otroligt fyndpris! 25 kr/st!! Galet!

YO.


Tjäänna!
En härlig torsdag ligger framför mig, förhoppningsvis med lite shopping m.m. Nu är det fynd på g - JAAY! Haha!

Metall.


Kolla vad jag hitta? Jag har själv aldrig sett denna utsmycklingen till håret förrän nyss. Tyckte det var en go ide, och kan nog bli riktigt snyggt ihop med rätt grejer. Vad tycker ni? 

Most Wanted.


Är påjackt efter en liknande stickad kofta som på dessa bilderna. Känns så mysigt att ha och krypa in i nu när kylan kommer. Någon som har något tips på vart man kan få tag på liknande?