Sleepy.

Hey there!
Today I got back from NY. It felt horrible to leave all the wonderful people I have met during this week, but at the sametime nice to see my host family again. My plane landed in Philladelphia around 10 am. Me, Leah and Wasyl drive immediately to a restaurant and ate lunch. The Volleyboll practice started at 3 pm, so I had some time to change and make myself ready.
 
Me, Leah and Kathy visited some shopps now that the evening. I bought shampoo, codition, body lotion etc. Things I was running out of after new york. I also bought a Ben & Jerry's Peanut Butter flavor Ice Cream. I have started to get a cold, so I thought it was the right time!
Tomorrow is my first volleyboll game so, wish me and my team luck!
Kisses!
A picture of me in Central Park, NY by John Lennons memorial. 

In new york.

I'm really sorry for the bad uppdate, but i have had a full schedual this week. The reason why I'm writing in English is because my new exchange-student friends should be able to understand. Haha!
 
This week have been crazy. One of the best weeks of my life. We have been shopping like crazy in Soho, been on billboard on time square, taken a boat ride on hudson river with the new york skyline as view, driving in a limousine on time square at night with music pumping in the speakers etc. Right now im high on life. It feels so sad that I'm going to live these people soon, cause there all really great. But tomorrow we are going on a broadway show as a goodbye-party. It will be awsome! Pictures will come, hold on!
HUGS!
 

Heading to new york.

Hejhopp! 
Om ca 30 minuter lämnar jag huset, mitt nya hem, med new york som mål. Jag kommer spendera en vecka där tillsammans med andra utbytesstudenter. Är så fruktansvärt taggad! Min framtida hemstad, nu kommer jag!

Off to the mall.

Klockan är bara fyra, men det känns som dagen har pågått i evigheter. Nu skall jag Leah och Rachel snart sätta oss i bilen med Kings of Prussia som mål. Det är ett köpcenter en bit härifrån med butiker som bla. forever 21, victoria secret, urban outfitters, osv. Är så taggad!

My room.

Godmorgon! Ovan är två bilder från mitt rum nu. Ledsen för dålig kvalite, men har så brottom så hinner inte. Nu är det volleybollträning som står på schemat, sedan kanske besöka deras "mall" och sedan får vi se vad vi hinner med mer. Ha en bra dag! KISS!

Volleyboll tryouts.

Heeey there!
Kom precis tillbaka från en tre timmars volleyboll träning i min nya skolas gym. De hade sina tryouts för några veckor sedan, så detta blev som min tryout. And guess what? I made it! Woho! 
 
Nu skall jag ner och äta upp mackan jag köpte från Wawa på hemvägen. Kisssees!
Taggad tjej innan volleyboll träning!

Still alive.

Jag är framme och allt känns bra. Igår morse vaknade jag och de andra utbytesstudenterna på Ibis i stockholm runt 4 tiden och tog en minibuss till Arlanda. Vårt plan lyfte runt 8 tiden och flög oss till Englands stora flygplats Heathrow. Där mötte vi ytterligare ca 60 studenter som åkte med oss på nästa flyg. Flyget mellan England och Chicago tog drygt 7 timmar men var helt okej då man hade bra filmer osv att kolla på. Väl framme i Chicago splittrade vi på oss och jag och en till student tog planet till Philadelphia. När planet flög in för landning var klockan runt 9 tiden och det var därför mörkt ute men alla ljus i staden lös upp marken och fick den att glöda. Det var galet vackert. Min värdfamilj mötte mig på flygplatsen med gott humör och körde hem mig till huset. Jag kom i säng ca halv ett deras tid, med andra ord ca halv sju svensk tid. Så resan tog sammanlagt ca 27 timmar från dörr till dörr. 
 
Idag kände jag verkligen av konsekvenserna av gårdagens resa, vilket resulterade i en lugn dag med en liten rundtur i stan och så vidare. Nu skall jag nog snart sova så jag kommer igen sömnmässigt. 
Just nu ligger jag i sängen i mitt nya rum. Rummet är jättemysigt! Det är rosa väggar en garderob, skrivbord, en säng och en byrå. I really like it.

Nu är det dags.

Hej! Detta blir troligtvis det sista inlägget från mig inom sveriges gränser. För idag bär det av. Först upp till stockholm en natt, och sedan imorgon går planet vidare till USA med destination Pennsylvania. Det känns helt overkligt att jag nu nått dagen jag sett fram emot så länge. Känslorna är många och fjärilarna STORA. Med smärta måste jag lämna alla och allt här hemma, men med ett leende är jag redo att möta vad som väntar i staterna. Man får trösta sig med att 10 månader faktist går fort. Så ta hand om er här hemma, så skall jag göra allt jag kan för att uppdatera så mycket jag kan från USAs gränser. Ta hand om er! KYSS!

When? Where? What..?

Hej! Jag har varit lite dålig på att uppdatera vad som händer angående min flytt till USA. Grejen är den att för tillfället så cirkulerar flyttdatumet lite mellan 16 (alltså nu på torsdag) fram till den 23. Inget är helt bestämt än, men så fort det är det lär ni få reda på det! Så nu är det verkligen nära! Det börjar allt pirra till lite i magen på mig när jag tänker på det måste jag säga, är så otroligt taggad! Woopwoop!

C.E.S

 
 

60, 70, 80, 90.

Sitter och letar inspiration från 60-90 talets modetrender. Det finns mycket att hämta! Älskar bla. den randiga figursydda klänningen på den svartvita bilden från 60-talet. Samt de lårhöga stövlarna på nästa bild från 70 talet, och blandningen av galen mönstermix och stilrena kavajer från 80. Inspo Inspo Inspo!

Pennsylvania.


Nu är det äntligen klart. Inom två veckors tid så kommer jag flytta till Usa, Pennsylvania under ett år. Det kommer bli helt fantastiskt!
Över är bilder från både landsbyggden i Pennsylvania till storstaden de flesta känner till, Philladelphia.
 
 

Late summer.

 
Late summer
 
Late summer by ninahhs
Av de färger som jag fastnat för nyligen är definitift mossgrön en utav favoriterna. Grymt snyggt!

 

Prepare.

Goodmorgon!
Idag är det tyvärr molnigt, men värmen finns fortfarande kvar. Kanske blir det en sväng ut på havet sedan, annars får det bli en lugn dag hemma. Idag är det första augusti, vilket betyder att det inte är långt kvar nu. Jag har mycket att slutföra och förbereda inför flytten så jag lär ha fullt schema idag hur det är blir med planeringen. Men vi hörs senare, Kyss!