Lookbook.nu


OMG, it's like he is glad to see me....!

looklike-barbie:  CLICK HERE AND CLICK YES TO GAIN 300+FOLLOWERS OVERNIGHT!(:
Haha! S-n-y-g-g!

Ben and Jerry Factory

This is where the magic happens...

Pearls.

Vad jag gillar med den här outfiten är detaljerna. Spetsen på armarna, de olika materialen på skona och framförallt halsbanden. Frågan är om de ens räknas som en detalj dock eftersom de utgör så mycket av outfiten. Det svarta och vita ger en stilren men inte för uppklädd känsla till kläderna. Mycket fint.

YOU ROCK.

Ja, oseriös bild.
Jag vill att ni alla skall somna med känslan ikväll om att ni äger. Att DU som läser detta vet om att du duger precis som du är. Varför gör du det då? Jo, för ingen är, och kommer någonsin lyckas bli som du. Tänkt igenom allt du är NÖJD med med dig själv och somna sedan med den goa känslan i kroppen. Ni som gör detta, Im your biggest fan!
You know you love you, xoxo Nina!
(Höhö, okej jag stryker det sista, för klyschigt...!)


Versace

Versace does it again. Jag älskar alla deras designer. Några av dessa är från förra årets vår kollektion, men enligt mig fungerar det fortfarande. Speciellt gult, sattsa gullt!

It is like the wind, you don't see it, you just feel it.

Åter hemma efter en lång dag. Sorgligt nog är det plugg som gäller resten av kvällen också. Hoppas ni haft en go dag! KYSS

Streets of London.

City-050_large400954_208845332540209_112521055505971_452429_750313461_n_largeTumblr_lt67r9jbwg1qbgcsro1_500_largeTumblr_kxz5mrr1co1qa2txho1_500_large
Det hade inte suttit fel med en helgresa till London nu. En stad som jag älskar året runt.
"Oneway ticket to London, with extra room for my legs please..."

I'll have a café-mocha-vodka-valium-latte-large to go please

Nu är vi inne på veckans sista dag och jag är väldigt nöjd över veckans handlingar. Jag har suttit mycket med skolarbete, och även fått tid över till saker som gör livet roligt! Imorgon börjar ännu en vecka och det är dags att börja om igen. Jag måste erkänna att det ibland känns som en evig cirkel. En vecka är den andra lik. Det är inget speciellt som händer nu för tiden. Skola, plugg, träna, äta sova, plugga, missa tåget, träna, skola... Och så fortsätter det. Men kanske är det bara för att det är vinter som det känns så. Dagarna känns så korta när det är mörkt! Så, antar att det inte är någon ide att deppa över denna saken, snart kommer ljuset så att säga...
Ha en fin kväll! Take care!

MED OCH TÄVLAR


Pre Fall Jil Sander

elle:  Pre-Fall 2012 Lounging in the library in Jil Sander. Photo: courtesy of Jil Sander


Myser till det.

Jag tar en paus i allt pluggande och smaskar i mig lite Ben and Jerry nu. Aldrig smakat denna innan, så det blir spännande. Har ni någon favvo?

Hold on

beachsummertans:   Want more summer on your dash? CLICK.  surfingkids:  HARREH STYLEZZZZ hakunamatuta:  those dogs are so cuteeeee leo-pards:  acne


Excuse me, can we take a picture with you..?


Ojojoj, vilken nostalgi man känner när man kollar tillbaka på sommarens alla bilder. Denna är tagen i Paris, då jag och mina kompisar gick förbi en snygging och var bara tvungen att ta kort med honom. Så ja, det slutade med att vi gick fram och frågade honom. Det är inget jag ångrar, check him out...(ännu snyggare i verkligheten..galet!!) Haha!
Hoppas ni får en underbar tisdag, så hörs vi senare!

Take care of your hair

Jag tänkte tipsa er om ett härligt budgettips som gör underverk. Många av er har säkert stött på denna produkt från Frank Provorst redan, men jag måste passa på att tipsa er som ej gjort det än. Detta är en inpackning mot slitet hår, som bör användas sisådär 2 ggr i veckan. Jag har haft svårt att hitta rätt produkt till mitt hår, så jag köpte denna på prov. Men Jag fastnade direkt! Mitt hår blev ûberlent och såg så mycket friskare ut med en gång. Så, jag rekomenderar denna produkt starkt till er med slitet långt hår!

AVSLUTAD

Nu är min "Blogtop list" avslutad, och jag har valt ut 5 lyckliga vinnare. Tack för att ni deltog. En liknande tävling kommer snart igen, så stay tuned!
Vinnare Nr 1
Vinnare Nr 2
Vinnare Nr 3
Vinnare Nr 4
Vinnare Nr 5
Ni får härmed en länkning på min blogg i en vecka! Grattis!

Got a cold..?

Hej på er!
Det har blivit dålig uppdatering nu i helgen, för jag har varit iväg med släckten en del. Det har varit jättemysigt verkligen! Nu kom jag hem för några timmar sedan, och känner mig inte lika glad längre. Förkylningen hr blivit sämre och jag har fått en gnutta feber. Sitter och ber att det går över till imorgon...håll tummarna med mig är ni snälla, hinner ej vara sjuk nu!

M-m-m-orning

terezaaag:  OH MY GOD mermaid-in-the-makingg:  click here or i will cry. lou-boutin:  Detail @ Elie Tahari - Spring 2012


Fyndfynd

Hittade dessa två beautys på Bik Bok härromdagen. Kavajen från whitney ports kollektion, för 190:- och klänningen för 120:-. Me like!

Work


Nu är det tillbaka till verkligheten som gäller. Jag har precis kommit hem efter första dagen åter i skolan. Nu är det bara att ta några djupa andetag och ner med näsan i pluggböckerna igen. Jag passar på att mysa till det lite när jag ändå skall plugga! Nom nom!


Angelina Jolie look alike!


Shit! Denna tjejen är galet lik Angelina Jolie. Näästan så det är läskigt! Check it out!

Lite morgon kul!


Working desk.


Kom förbi dessa bilderna på Blogg.ses startsida för någon dag sedan. Jag älskar det stilrena och att det endast går genom grå vita färgskalor. Kanske något man borde installera i sitt rum? Vad tycker ni?

Favorit.


Inspirerad av Catwalken

Fyndade lite kläder härromdagen. Bland annat denna siden cardiganen. Jag fastnade direkt för den, för det påminde mig om saker jag har sett på catwalken inför den kommande våren. Kalla blågråa färger i ett blomit mönster. Snyggt!

INSPO


BLOGTOP LIST


Facebooklänk HÄR


Nighty Nighty

Dagen har swishat förbi, och jag kan inte påstå att jag har fått mycket gjort. Men jag är ändå nöjd och känner mig utvilad inför morgondagen. Nattens brist på sömn börjar ge sina spår nu, och jag måste hålla uppe mina ögonlock med fingrarna för att inte somna för tillfället känner jag. Tankarna om usa har snurrat runt mycket i huvudet på mig idag. Det kommer bli så otroligt spännande, och jag ser fram emot alla shoppingcenter jag kommer besöka. Aja, nog om det nu. Puss och godnatt på er! Peace!

Most Wanted

Jag kan redan para ihop denna tröjan i underbara sommaroutfits. Yesyesyes, I want!

Pomeranian

Inom 10 år har jag lovat mig själv att skaffa hund. Trots allt arbete vet jag att det är värt det. Jag funderar då på att skaffa en dvärgspets eller något liknande. De är så söta så jag smällter. Så får det bli, punkt slut!
403133_308447475855513_224392350927693_1026689_190663057_n_largeTumblr_lvt674z05a1r1kt3ro1_500_large384825_2191432200092_1675749842_1681197_701564952_n_large5698221363_d2bce99ed0_z_large
Som jag sa, man smälter...!

Startsida.

Blev så glad när jag upptäckte att blogg.se länkat mig på deras startsida. Tack söta ni!

Golden Ponytail

När jag för ett tag sedan var ute i min fasters hus på besök, fann jag en servettringen inknödd i en gamal byrålåda. Det kläckte genast en ide i mitt huvud. Till min lättnad insisterade faster genast att jag skulle få den, så ett tag senare åkte jag därifrån med servettringen försiktigt nerlaggd i min frans väska.

Jag har nu prövat ideen, och till min glädje funkade den perfekt. Jag tredde på servettringen runt min toffs och fäste den diskret med en hårnål som inte skulle synas. Det gav ett stiligt intryck som lyfte frisyren från en vardagsfrisyr, till något att ha vid utgång. Vad tycker ni? Själv älskar jag det!

Dagens Bloggtips

Jag gör ett länkbyte med denna tjejen nu. Jag brukar inte göra länkbyten, men i detta fallet var jag med på det, för bloggen är helt enkelt värd ett besök! Besök bloggen här.

No sleep

Vaknade nyss, och sitter nu och glor på en film och vräker i mig frukost hemma hos min kompis. Igår kväll träffade vi fler vänner och kom inte i säng förrän runt 5 tiden. Så ja, jag är lite trött idag måste jag erkänna. Planerna inför dagen är inte många. Men jag funderar på att sticka förbi gymmet en kortis i eftermiddag. Hör av mig snart! KYSS

Lite bilder jag hittade på min kompis dator..hehe!


Zara Store.

Jag har inte alltid varit ett stort fan av affärskedjan Zara. Det var först förra  hösten jag egentligen fick upp ögonen för det. Men nu, ÄLSKAR jag Zara. De har alltid en blanding av trender, och lyckas alltid få det stilrent och sofistikerat. Detta är en bild från Zaras KING SIZE butik i Rom som jag besökte i våras. Gick runt i minst en timme, för att sedan köa till omklädningsrummen i ytterliggare en. Men det var så värt det!


Getting ready

När jag nu har ägnat de senast 2 timmarna i skolböckerna, är det dags för en belöning. Jag tänkte därför dra iväg till en kompis och hänga. Jag ber om ursäkt för wb ordvalet "hänga", men jag tror ändå det är vad som passar bäst in på situationen idag. Jag kan se eftermiddagen framför mig, två trötta tjejer som glor på film och slåss om godispåsen. Precis vad jag vill! Haha!
Hoppas ni får en underbar fortsättning på dagen! PEACE!
Bjuder på en halscharmig bild när jag ändå är igång. (som dock inte gick att vrida....va händer?)


Kyäni

God Morgon !
Med känslan av en lyckad gårdag i kroppen, var det lätt att stiga ur sängen imorse. Nu kurrar magen och det är med andra ord dags för frukost. Och på tal om frukost, härromdagen fick jag hemskickat sådana prover som på bilden nedan. De är från ett företag som hetter Kyäni och de säljer vitamindrycker skulle man kunna säga. I detta lilla prov finns ett dussin olika vitaminer som ni ser på den andra bilden. Jag har ej provat de än, men tänkte göra det nu till frukost och se vad jag tycker. Någon av er som har provat någon av Kyänis alla produkter?

NARS

Nars är ett sminkmärke man ofta hör om, men som jag personligen aldrig har provat på. När jag härromdagen satt och kollade på lite Makeup tutorials på Youtube, fångade Nars Foundation min uppmärksamhet. Den gjorde en enastående skillnad, och täckte allt man vill dölja för omvärlden. Därför blev jag mycket nyfiken på att testa denna. Eftersom inte märket sälj i Svenska butiker tänkte jag så fort jag landat i USA om ett halvår sodär, söka upp en av sephoras butiker och snabbt sno åt mig ett exemplar ner i kundkorgen. Can't wait!

Sheer Matte Foundation


Är det någon av er som provat någon av NARS produkter?


Before I die


The power of make up.

Wow! Den här tjejen har verkligen en sminkningstalang och kan sminka sig till vilket utseende hon vill. Här är några av hennes videos.
Det här är hur hon ser ut.


Dress and Cake Look-alike

Dessa tårtor är gjorda för att efterlikna brudens brudklänning under bröllopet. Det är sjukt va de är duktiga som gör tårtorna, helt galet. En liten rolig ide måste jag säga, men vad tycker ni? Är detta något ni själva hade velat ha på erat bröllop?

Tillbaka från gymmet.

Kom precis ur duschen efter ett ganska lugnt gympass med en kompis. Känns så kul att man äntligen har kommit igång. Schemat inför dagen är en så länge rätt tomt, men ikväll blir det förhoppningsvis att jag drar iväg med kompisar. Lovet har gått så galet fort att jag vill utnyttja de sista dagarna till max nu innan det är tillbaka till skolbänken som gäller. No sleep!


Faux Fur

Efter ha sett tvillingarna Olsens succsemärke "The Row" runwayshow blev jag genomgående besatt av pälsdetaljer. Jag satte mig därför direkt och sökte efter pälsjackor och fick upp en underbaring som fick min uppmärksamhet direkt. Och nu är den här, i min alldeles egna garderob, yes!

 
Vad tycker ni?


Kvällshälsning

Jag och Ida sitter nu och avnjuter en spännande hockymatch som avslut på en härlig kväll med tjejgänget! Sov gott alla små grisar!

 


On my face.


Ut och iväg

Hello my friends!
Under granen i år fans överraskande mycket stylingprodukter inpaketerade av tomten. Sådant blir man ju alltid glad för. Har därför roat mig i de senaste 45 minuterna sådär med att lägga på lite av varje i ansiktet. När det nu är klart och skall jag snart hoppa på tåget för att träffa denna snyggingen! Var för längesedan vi sågs nu, så det lär få träningsverk i käkarna efter allt prat det kommer bli!
Önskar er alla en underbar Torsdag!

Fashionblog by 92, 98, 78, 80, 91 year old woman

Jag råkade av misstag klicka mig in på en blogg skriven av 90 åriga kvinnor. De postar bilder på dagens outfit och delar med sig av sina modetips osv. Haha! Jag tycker de är extremt härliga som inte låter åldern stoppa dem!
http://advancedstyle.blogspot.com/

Adrian Modiggård

Satt och slötittade på det nya programmet "The voice sverige" igårkväll. Tyckte programmet var lite ljummet men måste erkänna att jag fastnade för den här lilla filuren. Hans röst påminner mig om sångare som michael buble och Gavin DeGraw. Helt okej med andra ord!

tankar om 8 månader framåt

I slutet av sommaren detta året kommer jag flytta till USA. Jag kan inte fatta hur snabbt tiden har gått. Nu är det endast ca 8 månader kvar tills jag kommer langa upp mina överfulla resveskor på incheckningsbandet. Jag är så enormt taggad samtidigt som jag har svårt att förstå vad jag ger mig in på. Fjärilarna flyger i magen på mig vid blotta tanken, men samtidigt vill jag att tiden skall gå snabbt så jag får påbörja denna upplevelsen!

Favourite place in the world.


Mitt kära Los Angeles. Någon gång, då flyttar jag. Trycker ner min kära garderob och mina ägodelar i en resväska och hoppa på första bästa plan till min hemstad. När jag väl är där lär jag mig surfa, blir känd och hittar "the love of my life"....låter det som en bra plan? I think so!


Hur du skall hålla dina nyårslöften!

Hallådär köp blåbär!
Kom precis innanför dörren efter ett härligt pass på gymmet! Känner redan hur luften ur bilringarna börjar pysa ut, yes!

Som många andra, blev även mitt nyårslöfte något åt "Ett sundare 2012"- hållet. Känns det bekant? Jajamen. Men det här med nyårslöften asså...Vad är grejen igentligen? Nyårslöften har blivit "Okej" att bryta, och många ser därför ingen anledning i att skaffa sig något. Men det tycker jag allt är lite synd. Klart man skall skaffa sig ett mål om man vill komma någon vart, am I right?

Det är alltid under de sista minuterna på året man väljer första bästa klyschiga mening som sitt "nyårslöfte". Men va händer då så fort klockan tickat över 12 gränsen och de nya året kommer? De härliga champangbubblet har då med gott samvete lagt detta löftet bakom sig. Och man är därmed fri från krav...gött är det!

Men i år hade jag faktist tänkt gå emot detta bryta-löften-trenden. Därför omformulerade jag mitt lilla mål i år till något i stil med "Hålla mitt nyårslöfte om ett sundare 2012"....och så enkelt var det! Nu är det helt enkelt gymmet och hälsokostaffären "Life" som får bli mina andra hem! Skål för det!


Dagens Design.


Det är alltid lika kul med kläder som har lite humor! I den kategorin passar ju även denna in!


Jag är kär kär kär..!

Åh det är så mycket jag vill ha nu och plånboken ekar tom! Antar att jag får hejda mig vid fönstershoppingen tyvärr..men jag menar..kolla in dessa godsakerna!



New year, new goals, new highlights...?

Nu har det nya året startat och jag funderar starkt på att färga mitt hår. Här är en före och efterbild från senast jag slingade mitt hår. Det är deffinitift en markant skillnad...
FÖRE


EFTER

2012 - make it a year to remember.

Nu var de nya året ordentligt infirat efter en underbar kväll med vännerna! Jag är otroligt taggad att se vad 2012 kommer erbjuda! Tror det kommer bli ett jäkla bra år alltså! Har så mycket planer och mål som jag hoppas hinner uppfylla. Bland annat båstadveckan, fester och flytt till USA...!
Idag drog jag och två vänner in och lunchade på Jensens Böffhaus. En grym start på det nya året måste jag säga! Nu väntar en kväll bestående av TV, dator och en fet godispåse. Imorgon börjar det sunda livet....eller?

401690_10150656516239256_732359255_11960666_617450819_n_large