Salty hair.

Kom precis hem från havet. Första doppet avklarat. Måste erkänna att det är lite pinsamt att jag inte badat förrän i slutet av juni. Menmen, bättre sent än aldrig! Nu har jag äntligen fått sommarkänsla i kroppen! Salt i håret, sol på kroppen och härlig musik i öronen. JAG ÄLSKAR LIVET.
Ta hand om er, Kyss!
 
 

Gold Philosophy

Gold Philosophy lanserar en samling designers smyckeskollektioner. Stora färgsprakande smycken med mycket glitter och detaljer. Själv älskar jag dem!
 

Midsommar.

Vaknade för någon timma sedan hos en kompis, trött men glad. Gårdagen var otroligt rolig (och lång!). Dagen började med att jag och två kompisar åkte och köpte blommor som vi skulle använda till våra kransar. De följande 2 timmarna försökte vi bygga kransar som gick upp till våra höga förväntningar och resultatet blev faktist förvånadsvärt bra! 
Efter detta föjde dans kring stången, mat, dryck och senare på kvällen drog vi vidare till en kompis. En grym dag med andra ord.
En närbild utav min krans.
 

Gotta get that tan.

Godmorgon!
Sitter INNE framför datorn och fyller i handlingar inför mitt kommande år i USA, medans solen skiner ute. Försöker skynda mig att bli klar så jag hinner få några solminuter innan jag sedan skall in till stan och träffa en kompis. Ikväll är det MTW World Stage som står på schemat. Det lär vara smockat med folk, men hoppas vi ses i vimlet!

Dagens dreggel.

Behöver jag ens säga något?

Secret Project.

Det känns underbart. Äntligen har saker och ting tagit fart. Jag är mitt uppe i ett projekt nu som jag planerar skall bli klart 2014 - SO EXITED!

Always do your best.

Always do your best. Gör alltid ditt bästa. Det kommer löna sig i alla fall. Genom att utöva din fulla potensial inom samtliga områden du arbetar med, kommer nya dörrar öppnas för dig. Du kommer bli eftertracktad i en större utsträckning, skapa dig ett gott ryckte samt utvecka dig själv och dina kunskaper enormt. Så, tänk om redan nu. Ditt liv blir endast bättre när du gör bättre ifrån dig. Bestäm dig därför för att hamna bland de top 10 % inom ditt område. Nu är det Hard work work som gäller!
Yes thats right, get started now!

Birthday.

Då vare ens födelsedag igen. Untz untz untz!

Jag och min kära vänn.

Alexander Mcqueen Autum/winter 2012


Har tillbringat de senaste 10 minuterna åt Alexander Mcqueens underbara kollektion inför höst/vinter 2012. Inspirationen från havet håller sig kvar med snäck liknade smycken samt havs inspirerade designer. Kollektionen innehåller päls i mängder, samt inslag av volanger och benvärmare. Den rödrosa färgen som sätter färg på hans visning kommer fungera toppen i höst.
Sammanfattning: Love it!