Anndra Neen

De underbara designerna Phoebe and Annette Stephens bakom märket Anndra Neen har nu utvecklat en kollektion med handväskor i metall. Hur snygga? En sådan hade inte suttit fel att äga...jösses!

Your life will turn out the way you want it to.

Jag kommer börja med att fråga dig samma som min 5 åriga kusin brukar fråga mig. Vad vill du bli när du blir stor?

Ta dig en minut och tänk över ditt svar.

De flesta av oss svarar en fråga som denna med en klackspark och skrattar sedan åt vårt svar som ofta lyder något i stil med "Jag skall bli känd". Men om det är känd du vill bli, varför skrattar du åt det då? För att det inte är möjligt? För att du inte är tillräckligt duktig inom det område det gäller?
BULLSHIT! Just du som läser detta, vem du än är så skulle du kunna bli känd, eller uppnå vilken dröm du än har om det var något du verkligen vill. 

Men hur undrar ni säkert då. Jag har tyvärr ingen lösning till denna frågan, eftersom det inte existerar. Men det som existerar är dock verktygen om hur du kommer dit...

Det du behöver göra för att uppnå dina drömmar, är att först göra helt klart för dig vad det är du vill. Om du drömmer om att köpa ett hus i Malibu, föreställ dig då huset, känn känslan av att sätta in nyckeln i låset och föreställ dig redan som du äger huset. Gör ditt mål så tydligt för dig, så det känns som det redan är uppfyllt. Vilken dröm det än innebär. Jobba aktivt med dina tankar, och fokusera på redan leva i drömmen och du kommer omedvetet dras till saker som för dig närmare ditt mål. Hur kommer detta sig då? Jo, våran hjärna är så fantastisk så att när du har gjort helt klart för den, vad det är du vill, så kommer den ständigt söka möjligheter som kommer hjälpa dig påvägen. Låter det bra?

Du har chansen att forma din framtid PRECIS som du vill, så vad väntar du på?


Wisdom.


Nu är det THE HUNGER GAMES som gäller.Flour bomb.

Kom över denna videon för ett par dar sedan, det är en film på när Kim Kardashian blir mjölbombad under en interjuv på röda mattan. Herregud, jag tycker faktist lite synd om henne måste jag säga.

Thats right.


Plåtning.

I fredags eftermiddag var det plåtning som gällde. Vi hade så tur med vädret och hamnade precis i solnedgången. Det var helt underbart fint. Vi ville få fram ett resultat, inte bara utav fina biler, utan bilder som faktist säger något. Svek och vänskap är två av de känslor jag känner när jag ser bilderna. Men det är fri tolkning som gäller. Vad känner ni?

Hello you..


KILLER DRESS.

Lourdes vs. Ashley!
För några dar sedan såg jag att Kenza hade länkat klänningen ovan från nellys hemsida. När jag såg den fick jag direkt assosiationer till AllSaints klänningen jag har sett på tidigare bilder från röda mattan. Så snygg! Klänningen har klättrat högst upp på min önskelista, det kan jag säga er...!

Sthlm streetstyle.


That Skirt.


Har blivit riktigt "in to" kjolar på sistonde. En typ av kjol som speciellt har fångat mitt intresse är veckade kjolar. Kan verkligen bli grymt snyggt med rätt accessoarer och överdelar till. Kjolen med läderimitation på bilderna kommer från Primark. Just Copy and wear!


Gorgeous everyday style.

2013285_img_4313_2


TJENA TJENA TJENA.


Don't let those who are more insecure than you bring you down to the same level.

Tog en sväng till stan förut. Kände att jag behövde komma ut lite och träffa människor. Det finns så mycket snyggt ute i butikerna nu. Jag blev helt hysterisk av allt jag ville ha. Jag bestämde mig tillsist för att köpa en tröja från Chelsea. Ganska enkel och kommer nog bli söt nu till sommaren med en djupt urringad rygg. Jag skall försöka plåta den senare så jag kan lägga upp en bild.

Nu sitter jag och lyssnar igenom mina sångläxor. Då halsen inte är återställd än går det lite sådär måste jag medge. Men men, jag för göra mitt bästa att lära genom att lyssna!
Kvällen kommer nog bli ganska tidig för min del. Är så fruktansvärt trött att jag var tvungen att hoppa över gymmet förut. Så det finns ingen anledning till att jag skall sitta uppe längre än nödvändigt. Det skall bli skönt med en ny vecka nu måste säga. Nästa helg är redan fullplanerad med fest, släckt och en plåtning. Underbart!

Fläta.


Jag tycker fortfarande trenden med slarvig snefläta är grymt snygg. Något man deffinitift borde följa även i vår.


Here comes the sun.

De första solstrålanrna har tittat fram och hela jag är fylld med vårkänsla. Påväg från skolan idag drog jag fram glajorna ut väskan och flög därefter på moln hem. Nu är det verkligen bevisat. Jag är så en sommarmänniska! Hösten och vintern är inget för mig riktigt. Jag och solen är deffinitigt homies...

Med detta glädjerus av vårkänsla har jag nu börjat leta efter shorts. Jag söker höga, slitna jeansshorts, ungefär så som på bilden. Är det möjligtvis någon som har spanat in liknande någonstans? Om ni har, please let me know!
KISSES