Be inspired.

Inspireras av Versace Spring Kollektion och klicka in på nelly och köp dessa fodral för endast 399 riksdaler. Fynda fynda!HelloBlue.

Sportmodet fortsätter in i sommaren. Tack och lov har vi pastellerna som omvandlar trenden till en mer lätt-bärd trend. Men var inte rädd för att utmana med även den neona skalan. En färg som nu har återvändigt stort är marinblått/kornblått. Matcha en kornblå topp till en helvit siluett, eller kanske bara lägga till en kurvärtväska i kornblått? Du bestämmer. Glöm dock inte bort blomtrenden heller. Är det sommar så är det..!

Let's get to work.

Det är nu dags att få min blogg i arbete. Jag skall, som jag skrev i ett inlägg nedan lära ut min personliga kunskaper vad gäller personlig utveckling, drömmar och mål.

Om du fortfarande läser det här inlägget, förstår jag att du är en person med drömmar mål som är villig att lära dig mer för att nå dina mål. Det är denna motivation som krävs för att få ut något av det jag kommer lära er om. Så låt oss sätta igång.

DRÖM STORT
Det första steget i vägen till framgång är DRÖMMAR. Låt dig fantisera vilt tills du hittar det du verkligen vill, det du drömmer om. Föreställ dig att det inte finns några begränsningar. Ni har kanske precis som jag hört citatet "Vad skulle jag vilja drömma, ifall jag visste att denna drömmen skulle bli sann?" Tänk er att ni har alla kontakter ni behöver, rätt hälsotillstånd, pengar, tid osv och skriv ner allt som poppar upp i era huvuden.

För att förenkla denna processen, låt oss tänka oss in 5 år in i framtiden. Hur vill vi att vår verklighet skall se ut nu? Se till att du gör dina drömmar tydliga för dig själv, för ju tydligare visionen är för målet, destå snabbare kommer du röra dig mot målet. Bara att du vågar dröma stora drömmar, höjer dessutom din självrespekt vilket senare gynnar ut i bättre självförtroende och lycka.

Så ta fram penna och papper och skriv ner alla era drömmar. Små och stora. Tänk dig sedan fram i tiden då alla målen är uppfyllda. Vad skulle jag gjort i nuet för att nå dit jag är idag(framtiden)? Vilka steg skulle jag tagit? Skriv ner alla sett du kan komma på för att nå ditt mål. Ta sedan första steget inom en av målen redan idag. Börja jobba mot din framgång!
See what I mean? Gör dina mål så tydliga för dig själv som möjligt. Gör något visuellt som min bild över tex.


Me want this.


Grym Cover.


Chester see.

Jag är kär. Totalt helt och hållet förälskad i Chester see:s röst! Lyssna och njut!

Jag gör det sedan...

Gör det nu. Jag vet att alla ni som läser detta antagligen har något ni måste göra, men som ni helt enkelt sjuter fram. Framgångsreceptet är att göra det direkt. Det vi sjuter fram bildar endast stress och leder ingen vart. Jag har därför bestämt mig för att från och med nu göra allt direkt. Inte skjuta upp de arbeten jag har att göra utan ta kontroll över situationen och göra det direkt.
So let's do this! Are you guys with me?

Personal development.

Alla människor är unika. Vi har olika bakgrunder, åsikter och intressen, men det finns en sak vi har gemensamt. Vi vill alla uppnå lycka, rikedom och framgång. Vad innebär då dessa tre punkter? Innebörden i dessa ord är självklart olika från person till person, beroende på hur ens mål och drömmar ser ut. Vill ni nå dessa punkter? Vill ni nå era drömmar? Låt oss då sätta igång.

Jag har vid ett fåtal tillfällen skrivit inlägg om drömmar, mål och annat. Det är i själva verket områden som verkligen intresserar mig. Jag har nu en gång för alla bestämt mig för att förverkliga ett mål jag har haft under en lång tid. Jag skall från och med nu regelbundet börja skriva om områden som tex. personlig utveckling, mål, framgång osv. Jag önskar på det här sättet att en del av den kunskapen jag har inom områderna, skall kunna göra skillnad hos er.