FOGGY DAY.


The Ocean.


Jag och två av mina vänner var förra veckan ute vid havet. Åh vilken underbar känsla det var. Snacka om sommarlängtan alltså. När man inte har saker att göra och när solen värmer. UNDERBART!
Anyway, blev precis klar med lite pluggande och skall kolla om det har kommit något nytt avsnitt av amaricas top model 16 (!) nu. Håll tummarna!

From my hometown.

 

Gossip Girl.


God Morgon allihoppa!
Nu ska jag snart iväg. Tror det kommer bli en ganska bra dag och man bortser från allt regn(....).
Jag kom precis och tänka på gossip girl och hur längesedan det var jag såg ett avsnitt. Usch usch, det får jag ta och göra snart!


Längtan.



God Morning SUNSHINE!


Nu drar jag och Josefine ut i solskenet lite. Måste ju passa på att njuta nu när det är så himla underbart. Himeln är klarblå och solen står mitt på himlen - WIE!
Vi hörs senare!
KYSS!

Breathe you in.

Det är konstigt hur mycket musik kan framkalla minnen alltså. Jag sitter här och lyssnar på en låt som jag för dryga ett år sedan lyssnade non-stop på. Alla känslor, upplevelser och minnen kommer tilllbaka nu när man hör den igen. Det är som man får återuppleva allt igen. Helt underbart!


Djupt skuret.

Jag tycker verkligen det är så himla fint med djupt skurna klänningar. Antingen att de är djupt skurna i ryggen eller i urringningen. Det bror helt på i vilket sammanhang de ska bäras. 
Dessa klänningarna fann jag på modekungen precis. De fångade min blick direkt. Riktigt snyggt!


Right now.


Dagens citat.


200311

Hejhej!
Lite kass uppdatering nu under helgen kanske, ledsen. Idag har jag tränat, städat och tagit det lugnt. Så söndagar skall se ut, right ? 

(random bild)


Desperat.


Jag kan inte säga det nog hur mycket jag vill ha en hatt för tillfället. Ah! Det iriterar mig att jag inte finner någon snygg!

Leggins för mattefreaks ?


Är dessa inte de perfekta legginsen för ett mattegeni eller?


Dags för sånglektion, Peace!


Neh, nu får det sluta!

Jag kommer bara på mig själv att hitta fler och fler saker jag vill ha hela tiden. Medans dagarna går så växer listan på vill-ha-saker till en äklig längd. Ah, blir så trött.....
Jag menar kolla in detta smycket ? Är det inte det SNYGGASTE?

Poncho love.

Jag har på senaste tid fått en urgo kärlek till ponchos. Så underbart plagg asså. Jag köpte för ett tag sedan en, men har nu hittat även en jag vill ha - SO BAD!

Nu är det VÅÅÅÅÅÅR!

Blake LivelySelena GomezAnna PaquinCamilla Belle
FÄRG FÄRG FÄRG!

Little lies - Dave barnes.


Make Up Palette.


Har siktat in på denna sminkpalleten. Den går i stort sätt bara i bruna nyanser och har i stort sätt allt som behövs för att få fram en naturlig "look". ME LIKE!

Inspo


Da da da..


(haha, bilden asså!)
God Morgon!
Jag har precis satt i mig en härlig frukost och är nu redo för en ny dag. Frågan är vad man skall hitta på? Aja, det löser sig. PUSS!

Never say never.



Me Want


Freedom.


Front Row.


Tänk att få sitta på främre raden tillsammans med alla fashionistas och avnjuta en modevisning. GAH! Låter det inte underbart ?

TUMMEN UPP FÖR HATT!


5 Year Old Make Up Guru

Denna videon är på en 5 årig flicka som gör sin allra första sminkvideo. Haha! Vet inte vad man skall säga igentligen.....


Feeling good'

Hallå!
Nu är jag hemma efter en inte så ansträngande dag. Började dagen med att repa på en föreställning som kommer upp senare i vår. Sedan lite studernade och efter det sångcoachning. Helt okej dag med andra ord !
Nu skall jag gå och rota i skåpen och se om det finns något ätbart!
Kyss!


All the right moves.




Lady Gaga - Born This Way

Jag tycker verkligen om denna nya låten av Lady Gaga. Texten är go, och låten i helhet är som jag brukar kalla det "catchy". Haha!
VAD TYCKER NI ?

I Have a Dream.


Bråttom, bråttom!


Jag står och sminkar mig i drygt en halvtimme, sedan väljer kläder på lika lång tid, och så vips är jag försenad. Bra planerat nina, mycket bra.
Vi får höras sedan, ha en toppentisdag! (den posetiva inställningen håller än så länge!)
KYSS!


Hemma efter en eftermiddag på stan.

Hejhopp!
Jag har strosat runt på stan en del i eftermiddag på jackt efter något snyggt. Men icke sa nicke. Jag kom tyvärr hem lika tomhänt som jag åkte. Men det betyder bara en sak, det är dags för en riktigt shoppingrunda snart igen!

Be Posetive!

God Morgon alla små gullegrisar!
Nu är det åter igen måndag och dags för en ny vecka med mycket att se fram emot. Igentligen finns det nog ingen som gillar måndagar särkillt mycket, men jag har faktist bestämt mig för att ändra den synen. För min egen del alltså. Jag orkar inte längre gå runt och sucka över veckodagarna. Man skall vara glad för varje dag man får, heller hur ? Dags att sluta klaga på onödiga saker, och istället göra situationen så posetiv det går.
Så, med de orden önskar jag er alla en UNDERBAR måndag!
KYSS!


Dags för Solsidan, eller vad säger ni ?


KARMA'S ONLY A BITCH IF YOU ARE.


36 hours in tokyo.


fashiontoast


New In.


Poncho från Åhlens - 199:-


Nail Polish.


Dags att måla naglarna. I vår är det dags att våga färg. Färg i blandning av metallic och pasteller. Slå till med en färgstark grön ton, eller kanske havsblå?
Jag måste deffinitift fylla på mitt nagelacksförråd med lite nytt och fräscht märker jag. Jag har varit så dålig på sista tiden att hålla ordning på naglarna över huvud taget. De ser inte kloka ut. Men det mönstret är dags att bryta nu. Dags att inskaffa nytt!

Jewelry.



Ansiktsmask på!


Oh!
Får rysningar när jag ser garderober som denna, vilken dröm va?!

Good Moooorning!


I morse väcktes jag inte av väckarklockan som i vanliga fall. Jag vaknade av att solljuset hade hittat in i mitt rum. SOLEN! Ja, nu känns det verkligen som våren är påväg!

Planerna inför dagen är inte många, men vi får se vad som dyker upp.
Vi hörs sedan kära ni!
Kyss!

BLONDIE



Denna bloggaren, Anna, har en väldigt fin hårfärg enligt mig. Väldigt blond, men den ger ändå inte intrycket av vitt, vilket enligt mig är viktigt. Så vad tycker ni? En hårfärg man borde satsa på kanske ?


MUMMA!






Alive - Piano Version / Teaser

Jag såg faktist deltävlingen i melodifestivalen när Linda Pritchard var med med låten Alive. Den föll mig någolunda i smaken måste jag säga, och jag tycker även denna pianoversionen på den är mycket fin.

Me like - Me WANT!



Åh, fann precis dessa två underbaringarna när jag surfade runt. Vilka sommarkänslor man får bara av att kolla på dem, heller hur ? Det pirrar i hela kroppen när jag tänker på att man vaknar och drar på sig ett linne och ett par jeansshorts. GAAH, vad jag längtar!


Hellu....!

Jag har varit lite dålig på uppdateringen, men jag har som sagt fullt upp! Dans och studier är vad som fyller mina dagar nu för tiden. Svårt att finna tiden att blogga, men det är ett måste. Så bättre kommer det bli!

Imorgon är det onsdag, vilket innebär att det är dags för ytterligare en träff i *****! Veckans höjdpunkt helt klart! Tyvärr hålls det lite små hemligt nu till en början, men ni kommer innom snar framtid få reda på vad det handlar om. Spännande va ?