Chanel - så rätt!

Chanel spring/summer 2012

Chanel spring/summer 2012

Carl träffade mitt i prick ännu en gång! Grymma designer som fångar smokingtrenden!

Chloé Spring 2012

Chloé lägger fokusen på långa hel dräckter, ränder, pastellfrärger och vitt! De visar även blommmönster då och då, Riktigt snyggt!

Kort enkelt kallt ljummet ränder blommor sportigt elegant

I vår är det mycket som gäller. Starka kalla färger i kombination med mjuka pastelltoner eller vitt. Korta längder och ett släng av 70-talets bootcut jeans trend. Du kan även köra på en "officelook" bestående av strickt kavaj och frackinspirerad skjorta med ett par kallröda tighta byxor färgsprakande associarer och en kuvärväska av läderimitation. Blanda det sportiga med det eleganta! Var heller inte rädd för att bryta av mjuka färger med metalliska brons och silver detaljer. Välj och vraka och hitta det oväntade i vår!
Här är några av mina vår-favoriter.

Alexander Mcqueen

Isabel Marant

3.1 Phillip Lim

Balmain

3.1 Phillip Lim

3.1 Phillip Lim

Faux Fur

Oh yes! Färdiggör din outfit genom att addera en fuskpäls som assocciar av något slag. Underbart snyggt!

Side Split Dress

Nu är det dags att visa benen mina vänner. Side split dresses är vad som gäller nu. Till ett par härliga pumps och en sotig make up och det blir en ursnygg nyårs outfit kan jag tänka mig. Så jag måste nog säga att jag gillar det.
Hittade dessa på modegallerian.se för fyndpris! Check it ouut!

The Blonde

Utdrag från The Blonds collektioner.


The Blonds

Philipe och David Blond är designerna bakom märket "The Blondes". Deras designer har haft en stooor framgång och fått chansen att synas överallt. Jag fullkommligt ÄLSKAR deras kollektioner. Det är alltid något nytt, och fantasin flödar. Tummen upp!

Här är en grupp kändisar som bär designer från The Blonds.


Spots.

Riktigt snyggt måste jag säga. En aning tveksam är jag på skorna, men kanske är de just dem som får det hela att sticka ut lite.

Before I die.....


Skall jag äga en svart Chanel bag.


Too much?

Viljan att sticka ut från mängden med hjälp av kläder finns hos många. Men åtgärderna kan bli lite mycket, eller vad tycker ni?
Miley Cyrus klänning blir alldeles för mycket med både leopardmönster och blommönster. Hon är definitivt SKYLDIG!  Usch! Vi hatar detta! Kourtney Kardashian, du är så SKYLDIG man bara kan bli!
Mindre lyckade klädval eller vad säger ni?


K and D.


Här är en video på de två underbara sångerskorna Kelly Clarksson och Demi Lovato som sjunger en duett till en av de mest älskade julssångerna. Vilken klockren kombo.


Tankarna på vifft.

Handen värker och pennan glöder mot pappret. En vilopaus på sängen med min gossiga filt i knät fick mig att tänka. Det händer ibland att mitt intresse för mode och design får mina tankar att rulla. Jag fick en hel massa ideer hur man med ett så enkelt hjälpverk som min filt skulle kunna få ihop en röda-mattan klänning. Så nu klottrar jag ideer som bara den. Så håll utkik, kanske får ni se det någon gång...!


Still alive.

Oj oj oj...Long time no see! Finns ingen direkt ursäkt till att jag inte bloggat tyvärr, var bara tvungen att ta ett lite break. Nu är läget fint i alla fall. Mycket har hänt och håller på att hända i mitt liv nu, så det känns spännande att vakna upp varje dag. Nu väntar besök av några kompisar, sedan vidare till att skriva klart en ansökan.....About that. Det är en ansökan som gäller ett utbytesår i USA till hösten! Jag är super exalterad inför detta! Det kommer kännas jobbigt att vara iväg från kära Sverige och allt det innebär, men jag hoppas upplevelsen kommer vara värd det.
Nu måste jag dra mig! Lita på att höra från mig snart igen! Kyss.
En bild från lördagskväll. Kära vänner!