LUGG - ME LIKE.


Streetstyle.

Foto: bildbild

Rix Fm Festival.

Igår var jag åter igen på Rix Fm festival. Dock i göteborg denna gången. Fick se en del goa artister, men kvällens höjdpunkt var ju lätt Chris medina! ´


Kvällens höjdpunkt, Chris Medina!


Kvällsmys med Vän!


Ikväll ligger en avslappnande chillkväll med mkt tjöt och film framför oss! Så mysigt!
Ha en skön lördagskväll allesammans!KYSS

One day.


Jag såg precis trailern till denna filmen som har premiär den 19 Augusti. One Day. Det ser ut som en film som kan falla mig i smaken. Absolut något jag ser fram emot!


Best Look.

Är Victoria nästa stora grej? Vissste ni förresten att hennes pojkvän, Ryan Rottman, är Zac Efrons bästis? Vad säger ni om Sasha Pieterse, från Pretty Little Liars? Håller hon måttet?Eller kanske Spencer?Alessandra Ambrosio!Vi älskar den här färgglada, indianmönstrade klänningen! Ashley Tisdale har valt att tona ner på accessoarer vilket gjorde att klänningen hamnade i fokus! Smart!


No sleep.

Uppe med tuppen!
Sitter i min kompis soffa och glor på en bring it on film efter knappt någon sömn. Jag känner på mig att jag kommer ångra detta senare idag, men för tillfället känns det bra. 
Hörs sedan!
Kyss!


Utgång.


Efter en lång slappdag utan något att göra, skall jag nu ut och träffa en kompis! Underbart slut på dagen!
KYSS!

Fashiontoast Inspiration.


Loréal Paris - Best Buy.


Ögonskugga Loreal Paris - inköpt i Jersey, 90:-

Eyeliner Loreal Paris - Inköpt i Paris, 150 :-


Always there ♥


Low Back.


Jag är nog inte den enda som följer Kenzas blogg slaviskt här i sverige och när jag gick in på den för ett tag sedan hade hon på sig denna URsnygga stickade tröjan. Det blev love at first sight minst sagt! Dock var den slut på webbshoppen vilket gjorde mig en aning deppig. Men förhoppningsvis kommer den in på nytt. Annars är det bara att hålla utkik efter liknande! Om ni vet någon sida där det finns, tveka inte att kontakta mig och berätta!
Tack!


New Look.


När jag var i England nu i sommar besökte jag en affärskedja vid namn New Look. De hade ett stort sortiment av kläder, smycken och skor. Det slutade därför med att jag kom hem med dessa underbaringarna för endast 250 kr!!
Galet!

Making a way through the crowd.


Tjenare gott folk!
Regnet hänger i luften och det är bara en tidsfråga innan himlen öppnar sig och ger oss alla en liten dusch. Mina planer inför dagen är därför inte många. Det kanske blir en film eller två nu, för senare skall jag iväg och träffa en vän. Skall bli underbart att ses igen efter nästan 2 månader ifrån varandra. Lycka!

Free.


tre nätter och fyra dagar.

 Nu har jag åter igen anlänt i mitt kära hem. En kraschlandning i soffan var min första handling efter att ha satt nykeln i dörren. Jag har nu varit nere i i en stad vid namn melbystrand där jag har spenderat de senaste dagarna med en bunt underbar människor. Även ett besök på Rix FM festivalen i Halmstad blev det. Efter en träff med Saade, följt med en toppenkväll var livet på topp! Jag var jag tyvärr tvungen att dra mig hemåt pga full kalender nu. Men är i alla fall supernöjd med vistelsen! 

Jag måste säga att det var mycket skönt att ligga här i soffan. Dock lite svårt att komma upp nu när magen börjar kurra. Måste samla lite krafter till ansträngningen som behövs till köket innan jag orkar resa mig upp..det lär ta ett tag, så vi hörs sen! KYSS!
 
Källa- rixfm.com


Most Wanted.

Jofama By Kenza Kenza Shorts Black på Bubbleroom.seJofama By Kenza Kenza Shorts Black på Bubbleroom.se
Shorts by Jofama by Kenza


I'm closer to the clouds up here.


Sunny. Sunny. Sunny.


Hello !
Idag är det ännu en underbar dag, och jag skall därför tillbringa den med en underbar vän! Det blir nog en hel del solning och bad skulle ja tro! Underbart!
Vi hörs KYSS!