Underbar cover.

Lyssna och njut av denna fantastiska cover av härliga Ellen. Så duktig!

Wisteria Tunnel.


Varje år mellan april och maj blommar det kopiösa mängder wisteria (blåregn) i Kitakyushu, Japan. Bilderna ser nästan fejkade ut, helt otroligt verkligen! Något jag gärna hade upplevt med egna ögon. 

Maffashion.


A sense of obsession.


Hey buddys!
Ni får gärna ta en titt in på min tumblr blogg, http://asenseofobsession.tumblr.com/ om ni har lust och låt mig gärna få veta vad ni tycker!
Kyss!

Soneva Kiri.

Soneca Kiri är ett ställe till för avslappning på en av thailands största, men mest obebodda öar. Stället tar andan ur mig och det för verkligen spa känslan till en helt annan nivå. Någon gång när jag har haft ett hektiskt skede i livet får detta blir min semester-destination, punkt slut!


Mango.


Dear Friday.

Det är fredag kväll. Jag sitter vid datorn, lyssnar på blink-182 och tuggar på den sista biten på min fjärde smörgås. Att detta är mitt fjärde blogginlägg på en halvtimma säger också en del om hur kul jag har antar jag. Men så är det när man är sjuk. Inte mycket att göra helt enkelt! Bara att bita ihop, käka mina mackor och hålla humöret uppe!

Satt precis och skrattade som en galning till filmen "whats your number". Har ni sett den? Mycket underhållade faktist! Jag trodde det skulle vara en en-i-mängden film, men de visade sig att den hade lite oväntade inslag också vilket gjorde det kul att kolla på! Så, om ni inte har sett den rekomenderar jag er att se den! 

Nu sitter jag spånar ideer om vad som skall göras i sommar. Finns så mycket jag måste hinna med innan jag flyttar. Kommer bli en underbar (och galen) sommar! Kan inte låta bli att smygtagga redan i förskott..UNTZ, UNTZ, UNTZ!

Spice Girls are back in town.

Kom över dessa klänningarna på nellys hemsida. De för en tillbaka till spice girls-tiderna nästan...inte för att jag minns den tiden, men ni förstår vad jag menar! Detta är ett sådant plagg jag skulle kalla fintfult. Samtidigt som man vid första anblicken spyr, finns det något intressant med plaggen som skulle kunna få mig att ta på mig en av dem. Vad tycker ni?

Braids.


Growing impatient.

ÅÅh, nu cirkulerar mina tankar endast runt usa. Jag har snart inte tålamod att vänta på ett svar längre, vill veta vart jag kommer hamna NU! Dock finns det inte så mycket jag kan göra för att skynda på prosiduren tyvärr, vilket gör mig ännu mer otålig. Men det är väl bra för mig att få öva mitt tålamod lite antar jag, om man skall se det från den ljusa sidan.
I morse mådde jag bättre i vilket fall. Så jag gav skolan ett försök och det gick prima, förutom att jag hade totalt noll krafter kvar när jag kom hem. Denna förkylningen har verkligen tärt på kroppen..Inte bra!
Men nu lider denna torsdag till sitt slut och jag har lagt pluggböckerna ifrån mig äntligen. Det är dags att njuta av de sista timmarna i vaket tillstånd innan det är dags för sängen. Med en film kanske? Eller varför inte påbörja sesong 2 på pretty little liars....(!!!!) Beslutet blir enkelt!
Ta hand om er tills vi hörs nästa gång!
KYSS


Most Wanted.


Fjärilar i magen.

Jag har fortfarande ont i halsen och min kropp är helt utan krafter, så även idag så var jag tvungen att spendera hela dagen i sängen. Det är jobbigt när förkylningar är så långvariga.

Jag börjar bli mer och mer nervös för min flytt om några månader. Jag har fortfarande inte förstått vad de innebär tror jag, men det börjar långsamt ta plats i hjärnan att jag skall flytta iväg från sverige i ett helt år. Det enda jag känner för tillfället är skräckblandad förtjusning! Förhoppningsvis ändras detta till endast posetiva känslor så fort jag har fått min destination klargjord!


Snygga eller bara udda?

 
Kollade runt lite på asos hemsida när min blick fastnade för dessa. Lite udda helt klart, men snygga eller fula? Jag måste säga att det är inget jag själv skulle sätta på mig. Va tycker ni?


It's on sale bitch.

Dagens fynd, tröja från H&M 75:-

Ordet som ej går att uttala.

Heeej!
Sitter hemma nu med värkande armar och ben. Kom precis hem från skolan, där vi hade buggprov som ett avslut på denna soliga måndag. Jag måste säga att det är svårare än vad det såg ut. Haha, det var helt enkelt inte min melodi så att säga... Men beviset på att jag försökte känner jag nu i mina muskler....

Jag tänkte i alla fall dra igång med pluggandet snart. Kanske är det värt att sätta sig ute i solen och vila lite innan jag sätter igång dock...? Hellyeah.


Nasty Gal.