Most Wanted.

För ett tag sedan när jag skummade igenom den underbara bloggen 5 inch and up, rullade jag förbi denna bilden. Det som direkt fick min fokus var kepsen. Helvit i läder från disel och så snygg den bara kan bli!

Jag hade lagt detta bakom mig när jag igår gick en runda i H&M och fick syn på något som fräshade upp mitt minne. H&M hade nämligen fått in liknande kepsar! Så ett tips från mig till alla er, fynda fynda för endast 79.50! 


Men in Loafers


Micheal Jackson bar dem med vita strumpor och JFK gjorde dem till sina golfskor. Det är nu dags för er män att dra fram ett par loafers och bjuda in våren men härliga färger. Nu till våren, visa anklarna och sedan är det bara fram med ett par strumpor så är även hösten räddad.


Min kamera är tillbaka, hell yeeah

Nu är äntligen min kamera återlämnad! Känns superskönt! Så nu känns det roligare att fortsätta blogga. Hellyeeah!

Italien bakom kameran
Åh, sitter och kollar igenom mina bilder från min underbara italienresa förra våren. Kan inte förstå att det var ett år sedan snart? Helt sjukt vad tiden springer iväg! Skall bli ett nöje att återvända till landet i alla fall!

No turning back!


Nu är det förfan dags. Vad är det man väntar på? Nyår känns som igår och det är redan februari. Det lär ju inte gå långsamare fram till sommaren, så från och med nu finns inga ursäkter. Vill man ha resultat, ljug inte för dig själv genom att hitta på ursäkter. Nu är det gymmet som gäller, punkt!


Whitney Houston, död.

Jag vaknade imorse av nyheten att en av våra största sångerskor, Whitney Houston har gått bort vid en ålder av 48 år. Hon var funnen död i ett hotellrum i Beverly Hills den 11 februari, men hennes död klargjordes inte förrän inatt. Anledningen till döden är under utredning.

Whitney Houston har sålt över 170 miljoner skivor vunnit ett flertal emmys och grammis under sin karriär. Hon är en så otroligt duktig sångare. Under hennes karriär blev hon dock snabbt förknippad med fel personer och har länge kämpat med drogemissbruk. Det är viktigt att vi nu minns hennes storhet, och inte de snesteg hon har gjort i livet. För Whitney Houston var en stor sångare och hennes låtar kommer fortsätta att beröra folk i framtiden tror jag. Rest in peace!Ögonfrans-förlängning

Jag har blivit fruktansvärt sugen på den senaste tiden att prova på ögonfansförlängning. Det blir en så sjukt stor skillnad. Den negativa sidan dock är ju att man regelbundet måste fylla på dem men det är det värt tycker jag! Vad anser ni om ögonfransförlängning. Är det något ni skulle vilja prova på?

MissCocoChanel