Fanbild


Fick denna fanbilden idag, så söt va! Tack, ni gör min dag!
Kyss!

DANCETIME!


Wio!


När 2 blir 1


Hittade precis denna filuriga väskan på asos.com. Som ni ser är det en väska som man skall ha på sig på fingrarna.
Vad tycker ni? Snyggt eller fult?
Själv tyckte jag nog inte riktigt om ideen.

HISS


Så snyggt med stora luvor på kappor. Absolut en hiss enligt mig!


Måndag Morgon...Inte veckans höjdpunkt va?

God Morgon! Då var man äntligen uppe ur sängen. Det tog ett tag kan jag vara ärlig och säga. Haha! Idag planerar jag att träna. Ska bli skönt att komma igång nu igen.
Men vi hörs senare!
Kyss!

(bild tagen i Frankrike i höstas.)

RESULTATET AV DAGENS BLOGG!

 

 

DAISY KEWK!
Grattis!
För att besöka Daisys blogg, klicka på bilden.

Och för er andra som tyvärr inte vann denna gången, tack för att ni deltog, och ge inte upp än. Nästa vecka kör jag igen, och då kanske det är eran tur!
Kyss!


Ansiktsmasken är på...

Ikväll dras vinnaren till Dagens blogg. Skynda skynda att anmäla er! Sista chansen nu!
Lycka till! Kyss!


INSPIRATION - WILD HORSE





VILKA ÄR DINA SÖNDAGSRUTINER?

Då var söndag den 30 Januari här. Dagen kommer gå ut på att försöka bli helt frisk. Det vill säga, bara vila och ta det lugnt. Det har inte varit den roligaste helgen precis. Men igentligen kanske det var en sådan helg jag verkligen behövde. En helg att verkligen bli helt återställd. Ja för imorgon är det en ny vecka så vi får hoppas jag mår bättre då.

Nu blir det nog mys med lite te framför några gamla avsnitt från vänner, och sedan blir det mina vanliga söndagsrutiner. Ansiktsmask, o.s.v. See you!
Kyss! 



HAR NI NÅGRA SPECIELLA SÖNDAGSRUTINER?

Hmm....bunny?


Haha, ja, ibland blir man ju lite fundersam när man ser saker. Jag menar, vem har lust att köpa denna..hm, ah vad det nu är för något, för 1000 papp? Haha, aja vi preoritrar alla olika!

En Vardagspresent


Att vakna med ett paket brevid sängen är inte det värsta. Fick detta fina korset + en länk i morse. Gud vad glad jag blir. Är förälskad i korshalsband så Tack!

I HEART SHONA JOY

Åh herre! Jag har precis funnit mitt nya favoritmärke. Shona Joy. SÅ mycket snyggt! Låt mig ge er ett smakprov!






Så vad tycker ni? I LOVE IT!

DAGENS BLOGG!


FÖLJ MIG VIA BLOGLOVIN


Klicka på bilden.

INSPIRATION


FEATHERS


TOP SHOP


Big In Japan


Hej hopp!
Har så ont i halsen att jag inte kan få ut ett ljud idag. Usch, vad jag blir trött på detta! Orkar inte vara sjuk nu verkligen.
Aja, jag försöker i alla fall liva upp stämningen lite med lite go musik. Mest spelad på min kära spotify lista nu är Big In Japan med Ane Burn. Riktigt go låt som ger en lugn känsla. I liike!

NEED


1. Brun utan sol - Åhlens
2. Eyeliner - Loreal
3. Concealer - Make Up Store

ANSWER




Svar: Jag fann denna snygga poncho på sidan Net-A-Porter.com.

Lycka till!


FEAR BLACK


WE ALL DREAM DON´T WE?


Modellyrket kräver 2 m långa modeller. Själv når jag inte riiiktigt upp till de kraven. Men jag drömmer fortfarande om modellyrket.
Det är en viktig sak att komma ihåg. Att inte ge upp! Okej, jag får väll inse att jag aldrig kommer gå nerför catwalken, men det finns ju andra saker inom modellindustrin, precis som med allt annat. Ge inte upp, utan fortsätt kämpa för det du drömmer om, och du kommer lyckas på ett eller annat sätt. Det, lovar jag!
Kyss

VACKERT



DOWN IN THE SHIT AGAIN....

Ja, då var man sjuk igen! Kul....
Sitter med en kopp te, apelsinklyftor och en snefläta inspirerad av Alexander Wang 2010. När man är sjuk får man ju försöka piffa till det hela med något kul i alla fall.
Aja, nu skall jag återgå till "att vara sjuk". Haha. Ha en härlig fredagseftermiddag, så hörs vi sedan!
Kyss!


GOTTA HAVE


Neh, jag dör, detta är just en sådan klänning jag så länge har letat efter. All I can say is, I really want it!

LET'S PRETEND WE DON´T MISS IT.


Dagens humör: Förkylningen sätter inte ett leende på läpparna direkt!
Dagens plan: Bio?
Dagens känsla: SHOPPINGSUGEN!?

Så spenderar jag min kväll..

Nu börjar dagen lida mot sitt slut. Är nöjd, men trött. Nu blir det att somna i soffan till någon halvdålig b-film. Puss!

Kommer ni ihåg...?

7. Pixie Lott kombinerar en sexig minikläning från Versace med ett halsband från Vivienne Westwood, och hon gör det utmärkt! Figurkramande är fortfarande snyggt!
Kommer ni ihåg häromdagen då jag la in en klänning av metall? När jag nu oskyldigt surfade runt fick jag syn på denna bilden på Pixie Lott bärande just den klänningen. Enligt henne funkar metallicstilen med andra ord.
Gör den det för er? Sno stilen i så fall, klänningen hittat ni på net-a-porter.com !


HÅRINSPIRATION


We Heart it

I'M IN LOVE


Ska jag köpa? HELL YEAH!


Halsont, NEJ INTE IGEN!

Åh, nu har förkylningen kommit tillbaka igen. Inte perfekt timing precis. Jag har ett uppträdande som kommer upp snart. Usch, jag vågar inte ens tänka på att vara sjuk då! Ne nu får jag se till att hålla käft tills dess!


Helgplaner

Imorgon är vi framme vid veckans mest efterlängtade dag, Fredag! Underbar känsla! Förhoppningsvis blir det ett litet biobesök och sedan kompisar på kvällen! Det ser jag verkligen fram emot!




Funderar på att beställa....


Jag funderar på att beställa ett par sånna här tröjor och dela ut lite smått. Låter det som en bra ide?
HAHA!

En sommardröm med släp


Tycker riktigt mycket om den klänningen Selena Gomez hade på sig på Pepople´s choice awards.
Enkel, ändå uppklädd, sommrig och avslappnad - UNDERBAR!

Take me back to France.


Dagens humör: Glad och en aning stressad.
Dagens fundering: När kommer solen tillbaka?
Dagens saknad: Frankrike!

Lika som bär?

Downloads10.jpg

Det finns ju en del kändisar som är väldigt lika varandra. Jag kom just på hur otroligt lika Kristen Stewert och Alicia Silverstone är! Eller vad tycker ni?

Listen. Think.

Sitter och lyssnar på musik och drömmer mig bort. Det är riktigt skönt att vara ensam och igentligen inte göra någonting alls ibland. Tror man behöver det för att orka med. I alla fall i mitt fall. Bara musik och tankar.

 

Fining med stort F.

 
Alex Pettyfer


Summer. 2011.

Sitter redan och surfar runt på Victoria Secrets hemsida och drömmer om sommaren, och alla härliga sommarkläder! Kommer bli så underbart! Gjorde därför ett litet collage med sommarinspiration.


Myspace

För ett tag sedan bestämde jag mig för att äntligen fixa ett myspacekonto, vilket jag gjorde. Men det är ju helt hopplöst att komma in på den. Det tar först 10 min för att logga in i stort sätt och sedan är det minst lika segt när man är inloggad. Ne, sånt blir jag trött på....!


Leverans från USA

hejhej!
Nu tar jag en paus från det tråkiga pluggandet. Behöver vila hjärnan lite känner jag. Haha!
Dagen har varit helt okej. Blev lite besviken på vädret bara när det åter igen började snöa. Vad är det för stil va? Det är sol och värme vi vill ha!

Jag möttes av en trevlig överraskning när jag kom hem tidigare. Ett paket i brevlådan - spännande! Det kom från en bekant i USA (mitt framtida hemland?) och var en försenad julklapp. En stor sminkväska med lite tillbehörigheter. Vilket alltid bra att ha!



Tyvärr gick några av skuggorna sönder under transporten, men nu ser ni på ett ungefär hur de ser ut. Inte världens bästa bilder precis menmen.

No Camera

Ledsen att det inte blir så mkt egenfotat nu, jag jar lite strul med kameran för tillfället. God morgon i alla fall. Sovit gott? I have, nu är det dags för en ny dag och därmed nya tag. Jag ser fram emot dagen, tror den kommer bli riktigt go!
Vi hörs senare, kyss!

Dagens humör: Glad och förväntansfull
Dagens outfit: Jeans, stickad tröja, halsduk och ringar.
Dagens want: S-O-M-M-A-R-!

Dagens dreggelvarning: Jon Kortajarena







Så, nu får ni alla sova gott! Hörs imon!
Kyss!

Go Metallic




 
Surfade runt lite och fick syn på denna klänningen på net-a-porter.com. Helt klart udda, men vad tycker ni?
Funkar metallic stilen ? ;)


Chariot

Just nu dunkar det ljuva ljudet av "Chariot" ut ur högtalarna och jag sitter och proppar i mig lite mellanmål och försöker koncentrera mig på studier. Eh, ah det är lättare sagt än gjort helt klart.
Vi hörs sen, Kyss!


Introducing Me

Hallå hallå, mitt namn är Nina och jag är en glad och en aning galen tjej som lever för musiken. Min vardag utspelar sig större delen i studiemiljö , men annars framför pianot, med en gitarr i knät, eller med en mikrofon i handen.
Drömmen är att en dag flytta till LA och försörja mig på en framgångsrik sångkarriär. "So you better watch out, you might hear me on the radio some day..."

I bloggen kommer jag ge er uppdate på min vardag men även de stegen jag tar för att nå min dröm. Jag inspireras mycket av mode och kändisar och kommer därför dela med mig en del av mina åsikter och den typen av saker. Men sist men inte minst kommer ni även få vara med och ta del av min dunderunderbara humor! Låter det inte för bra för att vara sant? Just precis! Så se till att kika in igen snart!

You just have to wait and see, maybe I will be swedens next star....?
Kyss!


Ombyggnad

Ah jag vet inte vad man kallar det i bloggvärlden, men min blogg är tillfälligt under ombyggnation! Ett nytt konsept håller på att träda fram. Så uppdateringen kommer vara sodär fram till att allt är klart!
Kyss!

Snyggt Nicole!

Förhandstitt - Nicole Richies senaste kollektion!

Här är jag.


Hejhej!
Här är jag igen. Nu börjar jag om!